Nordkraft Narvik - Prosjektdetaljer

Omforming av strippet kjellerlokale til et topp moderne garderobeanlegg for Nordkraft.
  • Kontraktsstandard
  • Kontraktssum
  • År: 2018-2019
  • Byggetid

Vellykket hastejobb I løpet av to små måneder har Losvik Bygg hatt ansvaret for å omforme et strippet kjellerlokale til et topp moderne garderobeanlegg for Nordkraft.

Kraftselskapet er i siste fase av arbeidet med å komprimere og effektivisere egen bygningsmasse og ønsket i den forbindelse å flytte garderobeanleggene fra deres tidligere administrasjonsbygg og inn i det nye.

- Det resulterte i en vellykket hastejobb, beskriver prosjektleder hos Losvik Bygg, Trine Danielsen. Kvaliteten på det nye garderobeanlegget er av en høy standard.

- Gulvvarme, ventilerte garderober og helt nye dusj- og toalettfasiliteter er bare noe av det arbeiderne hos Nordkraft nå kan se frem til å ta i bruk, beskriver Danielsen. Nordkrafts administrasjonssjef, Knut Erik Sletbakk, er strålende fornøyd både med prosess og endelig resultat. - Det er nesten utenkelig at dette var et lagerlokalet for bare et par måneder siden. Vi føler det ble akkurat den flotte forlengelsen av våre øvrige arealer som vi håpet på. Ikke minst vil disse flotte garderobefasilitetene bli en viktig trivselsfaktor for alle våre ansatte som har sin arbeidsdag ute i felt, fastslår Sletbakk.