Vinterhage Narvik

Stilfull vinterhage - levert til kunde i Narvikfjellet
  • Kontraktsstandard
  • Kontraktssum
  • År
  • Byggetid

Vinterhagen Losvik Glass nylig overleverte fungerer som en fullisolert og skreddersydd vinterhage til en av Narvikfjellets nye eneboliger.

Vinterhage - Et tilbygg og helårs-rom som virkelig gir huset det lille ekstra, sier mangeårig glassarbeider Lars Sværd. Sammen med kollega Julian Nergård kan han skilte med over 20 års erfaring fra glass-bransjen, og de er begge enig om at dette er produkter med stort potensiale her oppe i nord, hvor været kan være fint men hvor gradestokken ofte ligger noe under komfort-temperaturen.

Fullisolert og med vannbåren varme i gulvet blir dette på alle måter som en forlengelse av husets oppholdsrom. Et rom fylt av lys og utsikt hvor man både kan slappe av, hygge seg med venner og dyrke planter og vekster. Dette blir fort husets nye favorittrom, mener Nergård.

Han forteller at de i dag er tilknyttet nasjonalt anerkjente leverandører som leverer hagestuer på skreddersøm i alle størrelser og utforminger. - Vi opplever økt etterspørsel etter disse produktene og ser på hagestuer og vinterhager som et viktig satsingsområde med stort potensial. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om utførelse, pris og levering, oppfordrer Nergård til slutt.